Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

PayPal vs. Kassameisje 1-0

Afgelopen zaterdag stond PayPal terecht in Kassa. Nouja, zo leek het. Kassa nodigde PayPal uit omdat het een aantal fraude gerelateerde klachten had ontvangen waarbij PayPal verantwoordelijk was voor het betalingsverkeer. Doordat het bashen van grote bedrijven altijd leuk is voor de redactie, werd deze uitzending misschien wel de grootste blunder uit de geschiedenis van de consumentenshow.

In het interview gaf de presentatrice nauwelijks mogelijkheden voor PayPal’s Derk Wagelaar om zich tegen de vragen en aannames die gemaakt werden te verdedigen terwijl in beide gevallen van internetfraude, de fraudeurs misbruik maakten van het PayPal merk. Iets waar PayPal zelf niks aan kan doen. Inmiddels zijn op de site van Kassa zelf al twaalf pagina’s met negatieve reacties verschenen. Wij zijn benieuwd of de Kassa redactie haar fouten inziet en gaat rectificeren. Inmiddels heeft PayPal wel tekst en uitleg gegeven.

Get Microsoft Silverlight Bekijk de video in andere formaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.