Mio introduceert nieuwe fietsnavigatiesystemen

Mio Cyclo Discover kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Mio heeft twee nieuwe fietsnavigatiesystemen geïntroduceerd. Het gaat om de Mio Cyclo Discover en de Mio Cyclo Discover Plus. De systemen zijn voorzien van zowel punt naar punt navigatie als verrassingsroutes.

De navigatie houdt natuurlijk rekening met alle paden waar je met de fiets mag rijden. Mio maakt hiervoor gebruik van de systemen van RouteYou en Komoot. Beide systemen zijn voorzien van een touchscreen en zijn IPX7 waterdicht.

Mio Cyclo Discover Series

Uit het persbericht kunnen we de verschillen tussen de systemen niet helemaal teruglezen, maar de Cyclo Discover gaat €249 kosten en de Cyclo Discover Plus €339. Bij GadgetGear hebben we de vorige generatie getest. Die vonden we te traag om echt plezier mee te hebben. We hopen dat de hardware in deze generatie sneller is, of bij gebruik van dezelfde hardware, dat de software lichter is voor het systeem. Want van de mogelijkheden waren we wel onder de indruk.

Mio Cyclo Discover kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 comments on “Mio introduceert nieuwe fietsnavigatiesystemen”

  1. Nooit meer een Mio; is niet waterdicht
    3 jaar gefietst met een Mio 315; redelijk produkt, niet bijzonder. Na 3 jaar bij de eerste echte stortbui direct volgelopen met water en niet meer te gebruiken

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram