Logo GadgetGear.nl
Mio Cyclo Discover Series
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Mio introduceert nieuwe fietsnavigatiesystemen

Mio heeft twee nieuwe fietsnavigatiesystemen geïntroduceerd. Het gaat om de Mio Cyclo Discover en de Mio Cyclo Discover Plus. De systemen zijn voorzien van zowel punt naar punt navigatie als verrassingsroutes.

De navigatie houdt natuurlijk rekening met alle paden waar je met de fiets mag rijden. Mio maakt hiervoor gebruik van de systemen van RouteYou en Komoot. Beide systemen zijn voorzien van een touchscreen en zijn IPX7 waterdicht.

Mio Cyclo Discover Series

Uit het persbericht kunnen we de verschillen tussen de systemen niet helemaal teruglezen, maar de Cyclo Discover gaat €249 kosten en de Cyclo Discover Plus €339. Bij GadgetGear hebben we de vorige generatie getest. Die vonden we te traag om echt plezier mee te hebben. We hopen dat de hardware in deze generatie sneller is, of bij gebruik van dezelfde hardware, dat de software lichter is voor het systeem. Want van de mogelijkheden waren we wel onder de indruk.

Mio Cyclo Discover kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

2 reacties

  1. Nooit meer een Mio; is niet waterdicht
    3 jaar gefietst met een Mio 315; redelijk produkt, niet bijzonder. Na 3 jaar bij de eerste echte stortbui direct volgelopen met water en niet meer te gebruiken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.