Arjan Olsder
Arjan Olsder

MWC: Acer introduceert de Zest serie smartphones

Acer introduceerde deze week twee nieuwe smartphones op het Mobile World Congress. De Acer Liquid Zest en de Acer Liquid Zest 4G. Het grote verschil zit hem niet alleen in 4G LTE ondersteuning, maar ook de chipset in de Android 6.0 smartphones.

De Zest smartphones krijgen een 5 inch 720p IPS display mee. Het zijn zero gap displays om zo contrast en kleur zo goed mogelijk te houden en het effect van reflecties zo laag mogelijk te houden. Grappig detail is dat Acer de BlueLightShield app toevoegt om zo de hoeveelheid blauw licht van het display te verminderen. Blauw licht zorgt ervoor dat de hersenen minder gemakkelijk tot rust komen. Het is interessant om te zien dat Acer hier op in springt.

Achter krijg je een 8 megapixel camera met een F/2.0 lichtsterke lens. Aan de voorkant zit een 5 megapixel camera met een 85-graden groothoeklens. Qua geluid krijg je van Acer ondersteuning voor DTS Sound Studio, DTS HD Premium Sound en Hi-Res Audio.

Beschikbaarheid

De Acer Liquid Zest- en Liquid Zest 4G-smartphones verschijnen in het wit en in het zwart. De Liquid Zest gaat €109 kosten. De Liquid Zest 4G €149.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.