Logo GadgetGear.nl
Audeze Maxwell Ultraviolet
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Audeze en Microsoft lanceren Ultraviolet versie Maxwell headset

Ter ere van de Designed for Xbox Summer accessoire collectie van Microsoft, hebben Audeze en Microsoft een speciale uitvoering van de Maxwell gaming headset gelanceerd. Het gaat om de bijzondere Ultraviolet uitvoering.

De Ultraviolet versie van de headset is gespoten in twee metallic-achtige kleuren. De kleurstelling doet een beetje denken aan retro gaming sci-fy titels uit de jaren 80. Hoeveel er gemaakt zijn is onduidelijk, maar Audeze geeft wel aan dat het echt om een gelimiteerde uitgave gaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.