Arjan Olsder
Arjan Olsder

Xiaomi 12S Ultra Limited Edition komt met echte filters

Wat maakt fotograferen met echte camera’s nog steeds leuk? Het feit dat je met analoge filters nog altijd bijzondere effecten kunt realiseren. Dat plezier brengt Xiaomi in haar samenwerking met Leica nu ook naar de Xiaomi 12S.

De Xiaomi 12S is een uitvoering van de 12 Series van Xiaomi die samen met Leica is ontwikkeld. Datzelfde Leica dat voorheen exclusief verbonden was aan Huawei en er voor zorgde dat dat merk fotografisch op eenzame hoogte kwam te staan.

Met de val van Huawei heeft het merk zich los weten te weken en is de verbindtenis aangegaan met Xiaomi, waarmee het eerder dit jaar haar eerste smartphone presenteerde.

Met de Xiaomi 12S krijgt de gebruiker een veel luxere uitvoering van het toestel met een lederen case en filter opzetstuk. Met het opzetstuk op de case, kunnen gebruikers naar hartenlust verschillende analoge filters op de camera schroeven. Denk bijvoorbeeld aan een polarisatiefilter die luchten echt diep kan maken of juist de schittering uit water kan halen. Dit maakt de camera, die al opviel met haar 1 inch Sony IMX989 beeldsensor, nog specialer.

Ook deze uitvoering komt helaas niet naar Europa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.