Rad Power Bikes RadExpand 5
Arjan Olsder
Arjan Olsder

Rad Power Bikes introduceert de RadExpand 5 fatbike vouwfiets

Het is misschien wel de dikste e-bike die je in de Nederlandse straten tegen zal komen. Het Amerikaanse Rad Power Bikes introduceerde gisteren de RadExpand 5.

Nu het winterseizoen er weer keihard aankomt weten we hier op de redactie als geen ander hoe fijn een fatbike is. Gewoon vol gas door de gladheid en vooral uitkijken voor de fietsers met standaard bandjes. De banden van deze fiets meten namelijk 4 inch.

De fiets is voorzien van geperforeerde remschijven en verlichting voor en achter. De verlichting gaat aan wanneer je de fiets aan zet. Net als de verlichting van het grote LCD display. Achterop zit, zoals we gewend zijn van het merk, een bagagedrager. Deze kan 25kg dragen. Het draagvermogen van de vouwfiets zelf is 125kg, dus ook de zwaardere fietser mag hierop rondracen. Opgevouwen moet hij in iedere achterbak passen.

De Rad Power Bikes RadExpand 5 kost €1.499.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.