Rad Power Bikes PowerWagon 4
Arjan Olsder
Arjan Olsder

Rad Power Bikes en KwikFit gaan samenwerken voor eBike reparaties

Hier bij GadgetGear rijdt een groot deel van de redactie al tijden op Rad Power Bikes. Door een slimme samenwerking op te zetten met KwikFit lijkt het merk zich nog sterker te onderscheiden in de markt.

Naast heel bijzondere eBikes is het nu namelijk mogelijk om service afspraken te maken bij een aantal KwikFit filialen. De medewerkers daar hebben onderdelen, meetapparatuur en kennis paraat om jou met jouw Rad Power Bike te ondersteunen.

Voor nu gaat het alleen nog om KwikFit filialen in Den Haag, Amsterdam, Eindhoven en Utrecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.