Dune op 4K Blu-Ray
Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Winnen: 3X Dune op 4K Blu-Ray

We geven dit weekend drie flessen wijn weg! Serieus? Nee, natuurlijk niet! We geven drie exemplaren van de fantastische film Dune weg. Met het advies om hem na ontvangst te laten rijpen tot 2023. Waarom? Dat lees je in de review van Dune Part One.

Wat we weggeven is echt wel heel tof. Het is de volledige 4K versie van de film Dune. Twee discs dus. Één met de 4K HDR film en één met de FullHD versie en een uur aan bonusmateriaal. Een film die iedere sci-fi liefhebber wat ons betreft moet zien.

Dune op 4K Blu-Ray

Wil je één van deze Blu-Rays van onze vrienden van Warner Bros. winnen? Natuurlijk like je ons al op Facebook. Sharing is caring, dus deel het bericht met je vrienden. Stuur ook even je mail naar wedstrijd@gadgetgear.nl. Als je wint, sturen we komende week meteen het pakket af.

Maak je geen zorgen, alleen de mail van de winnaar bewaren we een half jaar (je mag maar eens per half jaar winnen). De rest van de mails gooien we weg om jullie privacy te bewaken. Je hebt de hele dag de tijd!

Dune Part One kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.