Blue Vo!ce voegt een hoop nieuws toe aan bestaande Blue Microphones

De Blue Microphones zijn inmiddels legendarisch van status geworden. In menig podcast worden ze gebruikt en ook op twitch kom je ze regelmatig tegen in streams. Voor iedereen die na het aankopen van zo’n microfoon toffe software zoekt, komt Blue nu met haar eigen Blue Vo!ce software.

Blue Vo!ce software

Voor de gamers

Blue Vo!ce maakt het mogelijk om spraakmodulatie toe te passen en HD audiosamples op te nemen met de Blue Yeti, Blue Yeti Nano en Blue Yeti X microfoons. Je kunt dus jouw stem transformeren en daar standaard stemmodulatie-effecten op los laten, maar ook omgevingsgeluiden toevoegen aan jouw audio-opnamen.

Standaard zijn audiosamples beschikbaar in het Mandarijn, Italiaans, Russisch en Spaans. Deze audiosamples kunnen ook weer getriggerd worden door de G Hub van moederbedrijf Logitech, waar je ook weer knoppen op de toetsenborden, muizen en headsets kunt toewijzen aan deze effecten.

Voor de streamers

Gebruik je de microfoons om te podcasten, dan kun je ook gebruik maken van uitzendfilters. Die zijn afgestemd op onder anderen Classic Radio Voice en Crisp & Modern. In deep editing kun je daarnaast ook nog zelf alle kanten op met jouw stemgeluid. Ook kun je storende geluiden als ruis, pops en meer wegfilteren uit jouw opnamen.

Voor de muzikanten

Muzikanten kunnen ook hun audio oppoetsen met de software van Blue. Het is zelfs mogelijk om galm en koor effecten toe te voegen aan jouw zang. Ben je een beatboxer, dan kun je jouw stemgeluiden gebruiken om complete tracks in elkaar te zetten.

De software is beschikbaar voor zowel macOS als onder Windows.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram