De Blue Yeti X microfoon krijgt een World of Warcraft makeover

De meeste special editions van hardware stoppen bij een bijzondere vormgeving. Maar bij Blue gaan ze verder. Wanneer je de Blue Yeti X World of Warcraft Edition koopt, kun je klinken als een Orc… en dat is in dat geval ook echt de bedoeling 😉

Blue staat namelijk bekend om behoorlijk nauwkeurige microfoons. Maar deze Blue Yeti X World of Warcraft Edition krijgt een speciale stemvervormer mee waardoor je jezelf nog verder kunt inleveren in de enorme wereld van de online game. Tijdens het livestreamen van gamesessies kunnen gamers zelfs WoW geluiden activeren om op die manier met nog meer creativiteit te kunnen streamen.

Blue Yeti X World of Warcraft Edition

Anno 2020 is Blue overigens van Logitech en dat zie je terug in de software. De Blue Voice software werkt namelijk in combinatie met Logitech’s G hub.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram