Arlo lanceert de Arlo Pro 4 camera

Arlo Pro 4

Arlo, onderdeel van Verisure, heeft aangekondigd dat haar Arlo Pro 4 beveiligingscamera’s naar Europa komen. Deze nieuwe generatie heeft geen hub meer nodig. Installatie zou twee keer zo snel verlopen.

Bye bye hub

De Arlo Pro 4 is niet de eerste Arlo camera zonder hub. De Arlo Essential, die mede voor Verisure werd ontwikkeld, kwam al zonder hub. Net als de Arlo Essential video deurbel. In korte lijnen is dit ook dé vernieuwing aan het platform. De Arlo Pro 4 is verder grotendeels gelijk gebleven aan de Arlo Pro 3 camera.

Nu is het zo dat je bij de hubs altijd de optie had om beelden lokaal op te slaan. Wij zien in het perbericht niet terug of je nu een microSD in de camera zelf kunt plaatsen.

Snellere installatie

De installatie van de camera verloopt nu enkel nog via een QR code. Deze code verstuurt jouw WiFi data naar de camera.

Arlo Pro 4

Specs

De Arlo Pro 4 komt met een 2K HDR beeldsensor. Deze laat je 12x inzoomen waarna het beeld nog altijd bruikbaar moet zijn. In onze review van de Arlo pro 3 waren we in ieder geval onder de indruk van de kwaliteit van deze echt draadloze camera. De Arlo Pro 4 kan immers vanaf de eigen accu werken. Het beeld heeft een kijkhoek van 160-graden.

Ook brengt Arlo opnieuw color nightvision naar deze camera. Dit gaat via de flinke LED lamp die boven de lens zit. Ook dit is iets waar we in de vorige generatie erg blij van werden. Ook de microfoon en speaker zijn weer aanwezig.

Smart abonnement

Je krijgt ook op deze camera weer een proefperiode op de smart functies van Arlo. Dit zijn AI functies die vanuit de server worden toegepast. Zo kunnen de camera’s beter onderscheid maken tussen dieren, bezorgers en inbrekers.

Beschikbaarheid

De Arlo Pro 4 camera kost €249,99.

Arlo Pro 4 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arlo Pro 4 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com