Dit is de Arlo Essential Wire-Free video deurbel

Arlo Essential Draadloze Deurbel

Onder de nieuwe vleugels van Verisure, introduceerde Arlo al eens een goedkopere ‘essential’ beveiligingscamera die goedkoper op de markt gezet kon worden. Daar komt nu ook een ‘essential’ draadloze deurbel bij.

Vorig jaar kwam de eerste deurbel van Arlo op de markt. Toen had hij nog een draadje nodig. Anno 2021 kiest Arlo ervoor om de deurbel toch te voorzien van een accu. Het gros van de videodeurbellen heeft namelijk een vaste stroomvoorziening nodig, waardoor ze lastig te plaatsen kunnen zijn. De keuze om een accu te plaatsen levert een deurbel op die je overal kunt opplakken.

Arlo Essential Draadloze Deurbel

Net als bij de voorloper, levert de deurbel een 1:1 opname op van wie er voor de deurbel staat. De camera filmt in een hoek van 180 graden en legt de beelden vast in FullHD met HDR ondersteuning. Dit laatste is ook weer een opvallend interessante feature. Deze geeft nog meer detail in lichte en donkere beeldpartijen.

Net als bij de security cams van Arlo, reageert de deurbel al op basis van bewegingsherkenning. Zo kan deze tijdig beginnen met het vastleggen wie er voor de deur staat. Met het eventuele cloud abonnement, kan daar zelfs AI op worden losgelaten om te weten wie er precies voor de deur staat. Speakers en een microfoon zorgen voor wederzijds contact en het is mogelijk om een sirene aan te zetten.

Arlo kennen we als platform dat zich extreem gemakkelijk aan domoticaproducten laat koppelen. Denk aan IFTTT, Google Assistant, Amazon Alexa en tegenwoordig zelfs Samsung’s SmartThings.

Beschikbaarheid

De Arlo Essential Wire-Free video deurbel kost €199.

Arlo Essential kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arlo Essential kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl