Arlo Pro 5 Camera's
Arjan Olsder
Arjan Olsder

Dit is de Arlo Pro 5 2K kleuren nachtzichtcamera

Arlo is al jaren de koning onder de echt draadloze beveiligingscamera’s. Met de Arlo Pro 5 lanceert het ex-Netgear bedrijf alweer haar vijfde generatie in de Pro series.

Net als haar voorganger, komt de Arlo Pro 5 met een stevige LED lamp boven de lens die er voor zorgt dat inbrekers afschrikken en in kleur worden vastgelegd door de camera. Dit 24/7 en eventueel zonder een hub er tussen. De Arlo Pro 5 kan namelijk direct op het WiFi netwerk worden aangesloten. Zowel op 2.4GHz als 5GHz. Gebruik je toch een Arlo hub, dan kun je opnamen van de camera ook lokaal opslaan op een MicroSD kaartje.

De camera is zo ontwikkeld dat deze 30% energiezuiniger is dan haar voorganger. De LED schijnwerper in de camera kan nu tot 7 meter ver schijnen om beelden in kleur vast te leggen en ook de sirene, microfoon en speaker zijn weer aanwezig.

Arlo Secure App

De lancering van de Arlo Pro 5 is ook het moment dat Arlo haar nieuwe Arlo Secure app wereldkundig maakt. Al hadden Android gebruikers daar al ruim een maand toegang toe. De app is echt een verademing ten opzichte van de vorige en werkt een stuk logischer.

Een enkele Arlo Pro 5 gaat €249,99 kosten. Een set van twee kost je €499,00 en levert je €0,98 korting op.

https://www.bol.com/nl/nl/s/?searchtext=Arlo+Pro+5 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.