Bang & Olufsen lanceert Beovision Contour 55” designer TV

De mensen van Bang & Olufsen hebben deze week hun nieuwste designer TV onthuld. Het gaat om de Bang & Olufsen Beovision Contour met een 55 inch display.

De Bang & Olufsen Beovision Contour is een minimalistische TV. Deze wordt ontwikkeld met een aluminium frame uit een fabriek in Denemarken. Het ontwerp is afkomstig van ontwerper Torsten Valeur.

Bang & Olufssen Beovision Contour 55

Dit frame houdt het 55 inch OLED display op haar plaats alsmede een 3-kanaals Dolby Atmos Stage speaker.Deze bestaat onder anderen uit vier 4” woofers.

In de goedkoopste uitvoering worden de speakers bekleed met stof en komt de TV zonder poot voor €6.800. Voor €7.500 krijg je een houten paneel over de speakers heen. Voor €8.000 krijg je dat model met een floorstand.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One comment on “Bang & Olufsen lanceert Beovision Contour 55” designer TV”

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram