Bang & Olufsen introduceert de kleinere Beovision Harmony 65”

Na de grote Beovision Harmony 77”, komt de opvouwbare design TV van Bang & Olufsen nu ook in een 65 inch variant. Ook deze TV vouwt zichzelf op tot een soort sculptuur wanneer deze niet in gebruik is.

Hoewel de TV met een kleiner scherm komt, krijgt deze hetzelfde actieve DSP aangedreven geluidssysteem mee. Het geluidssysteem zit in twee bewerkte aluminium-eiken delen. Deze twee delen waaieren als een vlinder uit, wanneer het scherm omhoog komt om TV te kijken.

Bang & Olufsen shopt haar displays tegenwoordig bij LG. Je vindt op de TV dan ook webOS van LG als smartTV platform. Er is ondersteuning voor audiostreaming over bluetooth. Daarnaast is er ondersteuning voor Apple AirPlay 2, Bluetooth en Chromecast.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram