Na de grote Beovision Harmony 77”, komt de opvouwbare design TV van Bang & Olufsen nu ook in een 65 inch variant. Ook deze TV vouwt zichzelf op tot een soort sculptuur wanneer deze niet in gebruik is.

Hoewel de TV met een kleiner scherm komt, krijgt deze hetzelfde actieve DSP aangedreven geluidssysteem mee. Het geluidssysteem zit in twee bewerkte aluminium-eiken delen. Deze twee delen waaieren als een vlinder uit, wanneer het scherm omhoog komt om TV te kijken.

Bang & Olufsen shopt haar displays tegenwoordig bij LG. Je vindt op de TV dan ook webOS van LG als smartTV platform. Er is ondersteuning voor audiostreaming over bluetooth. Daarnaast is er ondersteuning voor Apple AirPlay 2, Bluetooth en Chromecast.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.