Dit is de nieuwe Bang & Olufsen Beosound Emerge

Bang & Olufsen presenteerde afgelopen week haar nieuwe speaker. De Beosound Emerge is een optisch vlakke speaker die een krachtig geluid zou hebben.

Bang & Olufsen Beosound Emerge

De nieuwe Bang & Olufsen Beosound Emerge is ontworpen door Benjamin Hubert van designhuis Layer. Door de speaker naar de achterkant breder uit te laten lopen, heeft de speaker van vooraf een zeer slank uiterlijk terwijl er toch ruimte is om een klankkast op te bouwen. Een bijzondere vormgeving voor een boekenplank speaker. Dit is ook waarom de voorkant is vormgegeven als de rug van een boek. Daarbij heeft de Bang & Olufsen Beosound Emerge Gold Tone een hoogwaardigere afwerking dan de reguliere zwarte uitvoering van de speaker. De bediening zit bovenop.

Bang & Olufsen Beosound Emerge Gold Tone

De Beosound Emerge gaat €599 kosten in de zwarte uitvoering of €749 in de gold tone uitvoering.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One comment on “Dit is de nieuwe Bang & Olufsen Beosound Emerge”

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram