Oppo Find X3 Series nu beschikbaar

Oppo Find X3 Achterkant

Sinds vandaag ligt hij in de winkel; de nieuwe Oppo Find X3. Het nieuwe vlaggenschip met in de Pro series een wel heel bijzondere camera. Naast een grote zoom, levert het merk ook een 60x microscoop camera.

We zijn momenteel al heel ver met onze review. Die mag je later deze week van ons verwachten. Toch kun je al wel een idee krijgen van de kwaliteit van de camera’s. Zo gebruikten we de microscoopcamera in de review van de Carbon 1 MK II om te laten zien wat de kwaliteit van de koolstofvezel achterkant is. Voor de review van de WD_Black P50 Game Drive gebruikten we de selfie camera van de Oppo Find X3 Pro om de unboxing review te schieten en ook de conclusie van de Samsung Galaxy S21 review video werd al geschoten op dit toestel.

Oppo Find X3 Pro

Om je alvast een eerste indruk te geven, het toestel is bloedsnel. Hoewel ook de Find X2 op Android 11 met ColorOS 11 draait, zien we toch in de Find X3 nog een aantal verbeteringen die de X2 niet heeft gekregen. En wat voelt het toestel ook lekker aan!

Naast de Oppo Find X3 Pro, liggen ook de Find X3 Neo en Find X3 Lite in de winkel. In deze aankondiging lees je de verschillen tussen deze toestellen.

Oppo combi-deals

Tot en met 18 april biedt Oppo verschillende combideals aan bij aankoop van een toestel binnen de Oppo Find X3 Series.

  • Een OPPO Watch 46mm t.w.v. €329, Oppo AirVOOC 45W Wireless Charger t.w.v. €79 en Kevlar beschermhoes t.w.v. €49 cadeau bij aankoop van een Oppo Find X3 Pro 5G.
  • Een Oppo Watch 41mm t.w.v. €249 en Oppo Enco W51 True Wireless Headset t.w.v. €119 cadeau bij aankoop van een Oppo Find X3 Neo 5G.
  • Een Oppo Enco X True Wireless Headset t.w.v. €179 cadeau bij aankoop van een Oppo Find X3 Lite 5G.

Oppo Find X3 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Oppo Find X3 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl