Opvallende Bob scooter binnenkort in Nederland

Bij GadgetGear houden we van opvallende vervoersmiddelen. Denk alleen al aan de Urban Drivestyle UDX waarmee we veel door de omgeving rijden. Voor iedereen die qua scooters iets totaal anders zoekt, komt binnenkort de Bob naar Nederland.

De Bob is een elektrische scooter met een maximale snelheid van 25 kilometer per uur. De funfactor van de scooter zit hem in de enorm brede banden. Daarmee kun je prima off-road gaan, maar houdt de scooter zichzelf ook in evenwicht. Het idee achter het design is dat je zowel zittend als staand kunt rijden.

BOB Scooter

De scooter laat ook zien hoe dicht eBikes en scooters op elkaar zitten qua technische ontwikkeling. We zien vergelijkbare schijfremmen, vergelijkbare verlichting, maar vooral heel veel meer bereik en geen noodzaak om te trappen. Bovendien is de Bob een redelijk opvallende verschijning op de weg, waardoor het voor bedrijven een tof object kan zijn om van branding te voorzien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram