Nu elektrisch rijden steeds gewoner wordt, is het Amerikaanse Electric Works begonnen met de productie van een wel heel bijzondere elektrische step. Het gaat om The Rover.

Deze dikke, groene step is namelijk breed genoeg om twee voeten op te kunnen plaatsen en behaalt een snelheid van maximaal 33 mijl per uur. Dat is net iets meer dan 50KM/u. Helm verplicht dus als het ding hier in Nederland ooit de weg op mag ;-).

Natuurlijk is de step voorzien van LED verlichting, maar ook van een smartphonelader. Zo komt ook jouw iPhone dus fit op je werk aan. Door het stuur omlaag te klappen is de Rover gemakkelijk mee te nemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.