Doppio Classico
Arjan Olsder
Arjan Olsder

Doppio introduceert ‘dope’ tweezits fiets

GadgetGear.nl test heel wat ebikes, maar de Doppio Classico is toch wel heel bijzonder. Het is een kruising tussen een klassieke scooter en een fiets. En het is een tweezits.

Geen klein fietszadel tus, maar een langgerekte leveren zitting. Waar jouw partner ook nog achterop kan. Ook krijgt de fiets dikkere banden mee. De Doppio Classico is gemaakt om met maximaal 25 kilometer per uur over het fietspad te zoeven. Hierdoor hoef je geen helm op. Bovendien heeft hij een actieradius van 70 kilometer per uur.

Doppio is pas net gelanceerd in Nederland en hoopt het eerste jaar 500 ebikes te verkopen. Kijken we naar deze Classico, zien we dat het bedrijf kiest voor een Samsung 840Wh batterij. De eBike is zelfs met een kleuren LCD display uitgerust, een alarmsysteem en GPS tracker. Onderweg kun je ook jouw smartphone opladen met de USB aansluiting.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.