Logo GadgetGear.nl
Alcatel 1T 10 Verpakking
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Winnen: 2X Alcatel 1T 10 Android tablet

Het is 5 december. Traditioneel hebben we op pakjesavond iets leuks weg te geven aan onze lezers. Zo ook weer dit jaar. Vanavond geven we namelijk 2 Android tablets van Alcatel weg.

Dit weekend lees je alles over deze familietablets in de GadgetGear review. Familietablets omdat je gemakkelijk kinder accounts aanmaakt en deze tablets van zichzelf echt wel tegen een stootje kunnen.

Wil je één van deze Android tablets van onze vrienden van Alcatel winnen? Natuurlijk like je ons al op Facebook. Sharing is caring, dus deel het bericht met je vrienden. Stuur ook even je mail naar wedstrijd@gadgetgear.nl. Als je wint, sturen we komende week meteen het pakket af.

Maak je geen zorgen, alleen de mail van de winnaar bewaren we een half jaar (je mag maar eens per half jaar winnen). De rest van de mails gooien we weg om jullie privacy te bewaken. Je hebt tot middernacht!

2X Alcatel 1T 10 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

23 reacties

 1. Wháááááááááááá..!! ❤️
  Wat supergaaf zeg!
  Natuurlijk wil ik héééééééél graag een Alcatel tablet winnen, whoehoeee…
  die is echt zoooooo ontzettend welkom 🙂 ik doe mee!!

  Uiteraard Geliked & Gedeeld

  FINGERS CROSSED

  Liefs,
  Nathalie

 2. Geweldige Sinterklaasactie! Een prachtig Sinterklaascadeau! Dit fantastische Alcatel Android Tablet vind ik graag in mijn schoen.

 3. Als je dit wint dan heb je echt geluk.
  Wat top dat jullie ook aan andere denken. Dat is wel heel aardig. Wordt heel erg gewaardeerd. Ik zou het leuk vinden om te winnen maar dat wil natuurlijk iedereen. Toch waag ik een kansje. Ik geef deze actie een like en ga meteen delen.
  Het zal je toch gebeuren. Once in a lifetime lucky? May the odds be ever in my favor 🙂
  Heel veel succes met de loting iedereen

 4. Ik zou net als jullie wel de willen spelen. Wat een geluk zou het zijn om te worden uitgekozen en mijn kleinzoons te verrassen. Wie weet lukt het me ooit om zo een mooie prijs te winnen bij Gadgetgear.

 5. Een ander een onvergetelijke verrassing geven. Ik zou mijn dochters wel willen laten springen van geluk 🙂 Hier scoor ik altijd punten mee en het levert mij een dikke vette “hug” op. Daar doe ik het graag voor. En dit is wel een hele mooie verrassing. Het zal je gebeuren. Nu nog een beetje geluk hebben. Ik like en zal in ieder geval ook openbaar delen.
  Ik weet niet of het de kans vergroot maar NEE heb je en het zou toch wat zijn als je JA krijgt.
  Dat zou natuurlijk spectaculair zijn. Mijn duim gaat omhoog (y) voor GadgetGear

 6. gaaf cadeau in de hoge hoed en nu hard duimen en als ik win dan maak ik de pleegzoon super blij en wat is er mooier dan een kind blij maken

 7. It’s not a chance unless you take it! Oftewel, nooit geschoten is altijd mis!
  Ben wel in voor een gokje. Tof dat jullie dit gaan verloten en leuk om jullie te promoten.
  It’s the Season of Giving!!
  It’s not what’s under the tree that’s important, it’s the people around it that matters most. Happy Christmas. #Family #Christmas

 8. Dat zou fijn zujn voor mijn man, er zijn 2 soorten kanker bij hem geconstateerd en hij moet heel vaak naar het ziekenhuis in Maastricht. Een liefdevolle afleiding is dit voor hem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.