Alcatel 1T 10 tablet richt zich op thuisonderwijs

Alcatel 1T 10 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Met de Alcatel 1T 10 2020 komt het merk van fabrikant TCL met een nieuwe tablet gericht op kinderen. Bijzonder aan de propositie van deze tablet is dat hij met name gericht zou zijn voor digitale lesmethoden.

De nieuwe Alcatel 1T 10 2020 komt in twee varianten op de markt. Een variant met 16GB en met 32GB opslagruimte. Het gaat om tablets met een 10 inch HD IPS display en een flinke 2.080mAh accu. Eye Care zorgt voor het filteren van blauw licht, waardoor kinderen gemakkelijker in slaap vallen wanneer ze later op de dag nog gebruik maken van de tablet. Met de Kids Mode kan het gebruik door kinderen ook nog eens gelimiteerd worden. Heb je meer opslagruimte nodig, dan kun je die met een micro-SD kaart vergroten. Beide tablets draaien op Android 10. Over updates wordt niets vermeld.

Alcatel 1T 10 2020

Beschikbaarheid

De 32GB variant gaat €119,99 kosten en komt met ‘slimme audio’. De 16GB variant gaat €99,99 kosten.

Alcatel 1T 10 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram