Zeeman Albert beoordeelde namens GadgetGear de Røde Interview Go; de lichtste interview microfoon met 5 sterren.

The Good
  • compact
  • lichtgewicht
  • veelzijdig
  • geen handgeluid


De Interview Go tovert een Wireless Go microfoon om tot handheld.

Røde blijft verbazen met slimme audio oplossingen. Het Wireless Go microfoon systeem is zonder twijfel de grootste hype in vloggerland op dit moment. Iedereen wil uiteindelijk goede audio. Røde maakte it mogelijk met een bescheiden prijskaartje. Super gemakkelijk en ook nog eens veelzijdig.

De Interview GO is een handige adapter die de Wireless GO-zender omtovert in een compacte handmicrofoon voor rapportage’s of interviews. Eigenlijk is het niets meer dan een goed ontworpen handgreep. Met een platte kant zoals we die al kennen van de Røde Reporter microfoon. Daardoor houd je de mic stevig vast. Dit reduceert geluid uit de greep naar de microfoon. Een windscherm met hoge dichtheid om ploffen te verminderen en de microfoon te beschermen tegen wind wanneer je buiten opneemt. Een handzaam systeem. Super licht, super gemakkelijk en kijk op het filmpje waarom dit geniaal is.

 

Conclusie

De Interview Go is een waardevolle accessoire op het Wireless Go systeem. Voor een spotprijs heb je zo ook een handheld oplossing. Dit compacte, veelzijdige en betaalbare systeem zal door professionals zeker omarmd worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.