Logo GadgetGear.nl
Picture of Zeeman Albert
Zeeman Albert

Røde Wireless Go Microfoon breidt uit, denk niet zwart/wit!

De meest handzame en betaalbare draadloze microfoon is nu nog veelzijdiger geworden met diverse uitbreidingen.

Wit is het nieuwe zwart

De Wireless GO is een ultracompact draadloos microfoonsysteem dat uniek is door de veelzijdigheid van de clip en de ongelooflijk compacte vormfactor. De zender heeft een ingebouwde omnidirectionele condensatorcapsule en kan worden gebruikt als een clip-on microfoon of met een RØDE lavalier, die kristalheldere audio van uitzendkwaliteit verzendt via 2,4 GHz digitale transmissie naar de on-camera ontvanger. Het is de perfecte draadloze microfoonoplossing voor makers van content in alle disciplines: filmmakers, presentatoren op de camera, nieuwsverzamelaars, vloggers en meer. Wij kunnen al tijden niet meer zonder. Maar een zwarte microfoon op een wit overhemd staat niet. Nu is er de compleet witte uitvoering. Erg handig voor bruiloften en meer.

Professioneel geluid. Makkelijk te gebruiken

Het Wireless GO-systeem koppelt automatisch in minder dan drie seconden en verzendt via RØDE’s Series III digitale 2,4 GHz-transmissie, die is geoptimaliseerd voor gebruik op kortere afstand in dichte RF- en Wi-Fi-omgevingen, maar biedt ook een indrukwekkend gezichtsveld van 70m. Er is een 3-traps versterkingsregeling om uw output nauwkeurig af te stemmen op uw camera of opnameapparaat en een handige batterijbesparende modus. De ingebouwde lithium-ion batterijen gaan tot 7 uur mee en worden opgeladen via USB-C.

All-in-One voor Run ‘n’ Gun

De TX is voorzien van een ingebouwde omnidirectionele condensatormicrofoon die audio van uitzendkwaliteit levert en kan ook worden gebruikt met elke lavalier-microfoon via de 3,5 mm TRS-ingang. De RX heeft een clip voor twee doeleinden die op kleding of een camerariem kan worden geklemd of veilig in de koude schoen van uw camera kan worden geschoven. Ultracompact, superlicht en ongelooflijk veelzijdig.

Accessoire 1: Dasspeld microfoon

De Lavalier GO is een professionele lavalier-microfoon. Het beschikt over een 3,5 mm TRS-connector en is ontworpen om perfect te combineren met de RØDE Wireless GO, voor kristalhelder geluid in elke uitzendingstoepassing. Een schuimrubberen afscherming wordt geleverd om windgeruis te minimaliseren, evenals een duurzame bevestigingsclip en een slijtvaste, met Kevlar® versterkte kabel. Ook leverbaar in zwart of wit.

Accessoire 2: Magnetisch klipsysteem

De MagClip GO is een krachtig magnetisch clipsysteem dat totale flexibiliteit mogelijk maakt bij het monteren van de Wireless GO-zender op talent. Schuif de magneet eenvoudig onder een kledingstuk tegenover de plek waar u de zender moet plaatsen. Hierdoor kunt u de best mogelijke opname maken, ongeacht het soort kleding dat uw onderwerp draagt. Het kan zelfs worden gebruikt om de microfoon discreet op een object in een scène of op een podium te plaatsen om de dialoog vast te leggen.

Accessoire 3: Interviewen met een Wireless Go

De Interview GO is een adapter die de Wireless GO-zender onmiddellijk verandert in een lichtgewicht draadloze handmicrofoon voor rapportage aan de camera of voor interviews in het veld. Het beschikt over een stevige bevestiging voor de Cold GO-clip voor koude schoenen om de microfoon op zijn plaats te houden, plus een windscherm met hoge dichtheid om plosieven te verminderen en de capsule te beschermen tegen wind wanneer je buiten opneemt.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.