Nextdoor lanceert de buurtkaart

Niet alleen de Corona besmetting ligt op de loer in Nederland, Nederlanders moeten ook de strijd aan gaan met eenzaamheid en lege supermarktschappen. Buurtapp Nextdoor komt met een praktische oplossing

Hulpkaart

Nextdoor heeft de hulpkaart gelanceerd. Op de hulpkaart kunnen buurtbewoners hulp aanbieden en hulp vragen. Denk aan het doen van de boodschappen, maar ook zoiets eenvoudigs als het vragen om een dagelijkse check-up call per telefoon. Met name dat laatste is handig voor mensen die alleen in isolatie zitten.

Nextdoor Hulpkaart

Hulpgroepen

Ook zijn onlangs de groepsfuncties van de app aangepast. Hierdoor zijn ook Corona hulpgroepen ontstaan waarin buurtbewoners elkaar helpen. Nextdoor adviseert wel ten alle tijden de richtlijnen van de RIVM in de gaten te houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events