Signify introduceert steriliserende tafellamp voor consumenten

Signify UVC kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Soms moet je risico durven nemen. Dit gaat zeker op voor Signify. Daar lanceren ze de Philips UV-C tafellamp voor consumenten. Een tafellamp die schadelijke bacteriën moet weren, maar voor het menselijk ook schadelijk kan zijn.

UV-C is een soort verlichting dat bacteriën en virussen inactiveert. Het wordt gebruikt om vele producten te steriliseren. Zo gebruikt Dyson dit licht bijvoorbeeld in haar luchtbevochtigers om te zorgen dat het vocht dat zij in de lucht verspreiden, geen actieve virussen en bacteriën bevat.

Philips UV-C Lamp

De Philips UV-C tafellamp doet iets soortgelijks. Die verspreidt haar UV-C licht in de kamer waar hij in staat. Maar… voor mensenogen is dit licht schadelijk. Daarom is de lamp uitgerust met een bewegingssensor en stembediening. Hij is dus op afstand te bedienen en bij beweging zal hij er altijd voor kiezen om uit te gaan. Dit om mens en dier te beschermen. En ja, zo kom je ook in een soort Schrödingers kat syndroom wanneer je twijfelt of hij aan staat 😉

Deze vorm van verlichting wordt al veel ingezet bij het steriliseren van openbare ruimten. Dat het nu ook voor consumenten beschikbaar komt, is een primeur. Zo kun je in zo’n 15 minuten je badkamer met deze lamp laten steriliseren. Absoluut een spannend product!

Signify UVC kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram