Na het Mobile World Congress en Facebook F8, gaat ook de GDC niet door. De organisatie achter het evenement werd geconfronteerd met vele afzeggingen en zoekt nu een alternatief.

Amazon, Unity, Cree Engine, Sony Playstation, Hideo Kojima, Facebook, Epic Megagames, Microsoft en anderen hadden geen trek in het evenement. De bedrijven willen hun talenten niet onnodig blootstellen aan het gevaar van het Corona virus.

Hoewel de organisatie in het najaar, vlak voor de Gamescom in Keulen, ook een beurs organiseert, overweegt het de Amerikaanse editie wellicht in de zomer te houden. Tijdens die editie worden traditioneel ook prijzen uitgereikt aan game ontwikkelaars. De originele beurs stond op de planning voor 16 tot en met 20 maart.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.