Sinds vorig jaar zijn we verliefd op Tile. Niet alleen omdat het item tracker platform ontzettend goed werkt, maar omdat de Mate en de Pro werden voorzien van een vervangbare batterij. Dit jaar heeft het merk meer nieuws.

In totaal worden vier producten geïntroduceerd. Daaronder de vervangers voor de Tile mate en de Tile Pro. Ook de Tile Slim wordt vervangen. Maar deze wijkt dusdanig af van het origineel dat we het nog gewoon even als een nieuwe introductie zien.

De nieuwe Tile Slim is namelijk op hetzelfde formaat als een credit card. De nieuwe batterij die erin zit gaat geen jaar, maar drie jaar mee. En hij is helemaal waterdicht gemaakt. Jouw portemonnee mag dus veilig mee met de vuile was. Ook is de pieper die erin zit een stuk sterker geworden.

De echt nieuwe introductie is de Tile Sticker. Deze volledig waterdichte Tile kun je overal opplakken door een speciale 3M kleefstrip. Handig voor onder jouw fietszadel, maar ook voor op jouw Snowboard dit winterseizoen. Ook deze is weer volledig waterdicht en ook deze komt met een batterij die drie jaar mee gaat. Daarna moet je de Tile Sticker vervangen.

Tile komt ook met nieuwe combo packs. Zo is er een pakket met twee Tile Mate’s en twee Tile Slim’s erin. Daarnaast is er een pakket met 2 Tile Stickers , 1 Tile Mate en 1 Tile Slim.

P.s. op Bol.com, Coolblue en andere kanalen krijgen deze Tile’s het modeljaar 2020 mee.

kopen
→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.