Logo GadgetGear.nl
Picture of Rajesh S. Chaitram
Rajesh S. Chaitram

Skullcandy lanceert Push Active in-ears met Skull-iQ voice control

Vandaag lanceert Skullcandy de Push Active in-ears met Skull-iQ-voice controls.

De Push Active zijn een set true wireless in-ears gericht op actief gebruikt. De headset is IP55-gecertificeerd en is voorzien van over-ear haakjes om de oortjes ten allen tijden in je oren te houden. De batterijduur bedraagt tien uur in de oortjes en nog eens een extra 34 uur aan batterij met de laadcase.

Door de integratie van de Tile™-technologie kunnen in het geval van verlies de in-ears makkelijk teruggevonden worden via de gratis Tile-app.

Volledig handsfree met Skull-iQ

Skull-iQ Smart Feature Technology™ is een stemgestuurd platform dat voor Skullcandy-gebruikers het mogelijk moet maken een volledige handsfree ervaring te hebben. Via de Skullcandy App wordt het platform onderhouden en zou het steeds slimmer worden via updates.

Via het commando ‘hey Skullcandy’ kan een gebruiker de muziek- en voicecontrols bedienen, de aware-modus activeren en Spotify te activeren. Handmatige controls op de oortjes zijn ook aanwezig.

EQ’s en geluidsreductie

De Push Active biedt de optie voor persoonlijke EQ’s met een specifiek signatuur voor verschillend gebruik. Daarnaast zijn voor de uitgaande audio dual noise-reducing microfoons toegepast voor een hogere zuiverheid tijdens het bellen. Volgens Skullcandy is de Push Active voorzien van microfoons en drivers die ‘zijn geselecteerd en door experts afgestemd’ gericht op een degelijke ervaring met ieder muziekgenre en overige media.

De Push Active True Wireless™ oortjes met Skull-iQ hebben een adviesprijs van €79,99. Je kan jezelf op de hoogte stellen van de beschikbaarheid via de ‘notify me’ functie op skullcandy.eu.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.