Alcatel komt in het laatste kwartaal nog even met een nieuwe Android in de 3 series. Het gaat om de nieuwe Alcatel 3X. Opnieuw richt het merk zich op een sterke budget smartphone.

Alcatel 3X Moodshot

We geven het meteen toe, Alcatel misbruikt een beetje de naam van het display. Ze schermen met een full view display, maar er zit wel degelijk een inkeping in. En dan vinden wij heb niet zo heel full view. Ook het kinnetje is wat dik, maar dat mat best bij een LCD display. Het Android toestel moet namelijk €159 gaan kosten. Dan is er geen ruimte meer voor een duur AMOLED display.

Alcatel 3X Achterkant

Het display heeft een doorsnede van 6.25 inch en draait op een FullHD+ resolutie. Achterop zitten ook nog eens drie camera’s. Een 16, 8 en 5 megapixel model. Met 64GB opslagruimte is hij ook netjes uitgerust en je krijgt een 4.000mAh accu. Welke chipset is gekozen en de hoeveelheid werkgeheugen staat helaas niet in het persbericht. Daar zitten zonder twijfel bezuinigingen om het prijskaartje zo laag te krijgen. Maar… over het algemeen zijn we redelijk tevreden met de kwaliteit die Alcatel in dit segment neerzet.

kopen
→ Check de laagste prijs bij Bol.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.