Honeywell introduceert de Aircooler ES800

Honeywell Aircooler ES800 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Wie kent ze niet, die vieze, witte, Chinese blokjes die de ultieme airco killer beloven te zijn? Wij hebben ze getest en weggegooid. Honeywell gebruikt hetzelfde principe, maar de oplossing van Honeywell klinkt veel beter doordacht.

De Honeywell Aircooler moet een brug slaan tussen een echte airconditioning en een traditionele ventilator. Dit doet deze machine door water te gebruiken om haar luchtstroom te koelen. Hierdoor is de luchtstroom vochtiger dan van een normale ventilator en dat is weer beter voor de luchtwegen.

Honeywell ES800

De Honeywell Aircooler is gemaakt voor kleine ruimten. Het idee is dat je deze machine gemakkelijk door het huis kunt verplaatsen. Voor in de slaapkamer is er zelfs een quiet sleep modus waarbij de geluidsdruk omlaag gaat naar 25DB.

Beschikbaarheid

De Honeywell Aircooler ES800 is te koop voor €169.

Honeywell Aircooler ES800 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram