Duux combineert luchtkoeler, bevochtiger en muggenvanger in één

Duux Flow kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Ai, na de afgelopen twee dagen klinkt de Duux Flow toch wel heel aantrekkelijk. Een machine die de lucht koelt en tegelijk bevochtigt. Precies wat een airco niet doet. En dan vangt het apparaat ook nog die irritante muggen die je zoemend wakker houden…

De Duux Flow lijkt voor de verkoeling gebruik te maken van de combinatie airflow en vocht. In de behuizing zit een ventilator verwerkt alsmede een luchtbevochtiger. Met één unit kun je een ruimte van 10m2 verkoelen. Met de 10 liter watertank, moet de machine 13 uur non-stop haar werk kunnen doen. De machine zelf zou maar 1 A4 aan ruimte innemen. Let wel, de Duux Flow is geen airco, maar verkoelt dus door lucht in beweging te brengen en vochtig te houden.

Met behulp van een ionisator, onttrekt de Duux Flow stofdeeltjes aan de luchtstroom. Op die manier zorgt de machine ervoor dat de lucht schoon is. Met behulp van de antimuggen functie, executeert hij bovendien die irritante zoemers die de zomer ook aantrekt. Lees: minder kans op malaria.

De Duux Flow is nu te koop voor €159,99.

Duux Flow kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram