Logo GadgetGear.nl
Shark FlexBreeze Zwart en Wit
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Preview: Shark FlexBreeze ventilator met sproeikop

Lekker afkoelen met een frisse luchtstroom vol waterdruppels. Tijdens het SharkNinja event op Mallorca liet Shark haar nieuwe FLexBreeze aan ons zien.

De Shark FlexBreeze is een staande ventilator die je ook als tafelmodel kunt gebruiken. Simpelweg door de kop van de ventilator van de stang te trekken. Dan komt er een veel kleinere voet tevoorschijn.

Shark FlexBreeze Modi

Met een opzetstuk, bevestig je een sproeikop die waterdruppels in de luchtstroom spuit. Deze kun je eenvoudigweg aansluiten op de buitenkraan. Het vocht-effect van de ventilator zit dan ergens tussen een fijne mist en een motregentje in. Heerlijk op de echt hete dagen.

Shark FlexBreeze mist effect

Ook handig is dat de ventilator een eigen batterij bevat. Deze zou tot 20 uur meegaan. Dit maakt de ventilator veelzijdiger in gebruik. Optioneel is er ook nog een 12v adapter voor gebruik in de camper.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.