Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Hama introduceert €999 kostende multiroom speaker

Hama introduceert dit najaar één van de duurste multiroom speakers in de markt. De Audio Pro A40 van het gelijknamige, Zweedse audiomerk. Met deze speaker viert Audio Pro haar 40-jarig bestaan.

Met de lancering van de Audio Pro A40, gaat het om een sterk gelimiteerde serie. Het Zweedse audiomerk heeft 1.000 exemplaren geproduceerd die allemaal genummerd zijn. Leuk detail, de hele batch heeft dus een marktwaarde van € 999.000, maar daar gaat het niet om.

De speaker is uitgerust met twee 4 inch downfiring woofers en twee 6,5 inch passieve radiatoren aan de zijkant om de bass scherp neer te zetten. Twee 2 inch BMR drivers zorgen voor de midden- en hoge tonen van deze speaker. Er ligt een klasse-D versterker in voor de aansturing van de drivers. De versterker heeft een vermogen van 220 Watt.

Het geheel wordt bij elkaar gehouden met een aluminium frame. Je krijgt twee stoffen covers meegeleverd. Licht- en donkergrijs.

De speaker bevat vijf knoppen voor favorieten. Denk aan een TuneIn kanaal of een Spotify playlist. Het systeem is compatible met Amazon Alexa en kan ook als bluetooth speaker gebruikt worden. In hoeverre de Audio Pro compatible is met de veel goedkopere multiroom speakers van Hama zelf, is onbekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.