GadgetGear.nl

HTC Exodus de Crypto phone

Dat men vertrouwen heeft in de Blockchain en Crypto blijkt niet alleen uit investeerders en liefhebbers, het Thaise Beursgenoteerde bedrijf HTC brengt er zelfs een telefoontoestel op uit: Exodus

HTC op de Blockchain? Nou, dat nog niet, maar ze brengen wel iets tofs. Een Cold Wallet in een telefoon. De HTC Exodus is een smartphone op Android die beschikt over een eigen wallet. Dat betekent dat je off- en online je Bitcoin kunt opslaan op je telefoon en kunt traiden. HTC werkt samen met Animoca en Bitmark om het bouwen en distribueren van digitale goederen van creatieven via blockchain te versnellen. Dat hier nu definitief een mobiel door uitkomt, dat is wel gaaf. Komt het niet te laat? Is de hype rond Crypto niet een beetje van 2017? Nee, Crypto is here to stay, hoe en op welke wijze: dat zien we nog wel.
De Exodus start in het derde kwartaal met pre-orders van ‘s werelds eerste echte blockchain-telefoon. HTC wil het blockchain-ecosysteem uitbreiden met de ontwikkeling van ‘s werelds eerste telefoon voor gedecentraliseerde applicaties en beveiliging. Met de release van de HTC Exodus, inclusief een cruciale cold-storage wallet, wordt dit nu gerealiseerd.
“In het nieuwe internettijdperk zijn mensen zich over het algemeen meer bewust van hun data. Dit is een perfecte gelegenheid om gebruikers de mogelijkheid te bieden eigenaar te zijn van hun digitale identiteit. De Exodus is een uitstekende plek om te beginnen: de smartphone is de plaats waar al je gegevens vandaan komen en is daarmee het meest persoonlijke apparaat. Ik ben erg enthousiast over de mogelijkheden die Exodus biedt om het internet te decentraliseren en het opnieuw vorm te geven voor moderne gebruikers”, zegt Chief Crypto Officer Phil Chen van HTC.
Leuk! Dat zeker, maar specs, foto’s en pro’s van deze Crypto phone die kennen we nog niet. Vragen genoeg! Hoe zit het met beveiliging van je wallet? Wordt traden straks ook mogelijk met andere telefonisch opties zoals bluetooth transfer? We zien het wel, keep us posted HTC!

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten