Timestamp specialist WordProof krijgt enorme investering van Yoast

Misschien heb je ze weleens gezien onder onze nieuwsberichten en reviews; de knoppen van WordProof. Knoppen waarmee je kunt valideren dat we je leest, ook echt is wat wij hebben gepubliceerd. Dat we niet achteraf stiekem onze mening aanpassen bijvoorbeeld. Omdat het open internet belangrijk is.

WordProof is al enkele jaren bezig om website eigenaren zo ver te krijgen hun pagina’s in de blockchain te timestampen. Zo hebben zij, en jij als gebruiker, altijd bewijs dat een bepaalde tekst op een bepaald moment online heeft gestaan. Bijvoorbeeld de voorwaarden van een abonnement dat je hebt afgesloten. Of een speciale actie.

Het Nederlandse bedrijf WordProof heeft nu een investering gekregen van een ander belangrijk Nederlands internetbedrijf genaamd Yoast. Yoast is weer een specialist in online vindbaarheid. Ook Yoast gebruiken we actief op GadgetGear om te zorgen dat jullie onze verhalen en reviews beter vinden.

Yoast kent inmiddels 10+ miljoen gebruikers en is daarmee een zeer belangrijke speler in de wereld van de websitebouwers. Met deze investering kan WordProof ook doorgroeien binnen deze wereld. Bovendien kunnen de twee elkaar in technologie versterken. Bijvoorbeeld door te helpen om nep nieuws en plagiaat te bestrijden. En daar heb jij als internetgebruiker dan weer heel veel aan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram