Arjan Olsder
Arjan Olsder

Timestamp specialist WordProof krijgt enorme investering van Yoast

Misschien heb je ze weleens gezien onder onze nieuwsberichten en reviews; de knoppen van WordProof. Knoppen waarmee je kunt valideren dat we je leest, ook echt is wat wij hebben gepubliceerd. Dat we niet achteraf stiekem onze mening aanpassen bijvoorbeeld. Omdat het open internet belangrijk is.

WordProof is al enkele jaren bezig om website eigenaren zo ver te krijgen hun pagina’s in de blockchain te timestampen. Zo hebben zij, en jij als gebruiker, altijd bewijs dat een bepaalde tekst op een bepaald moment online heeft gestaan. Bijvoorbeeld de voorwaarden van een abonnement dat je hebt afgesloten. Of een speciale actie.

Het Nederlandse bedrijf WordProof heeft nu een investering gekregen van een ander belangrijk Nederlands internetbedrijf genaamd Yoast. Yoast is weer een specialist in online vindbaarheid. Ook Yoast gebruiken we actief op GadgetGear om te zorgen dat jullie onze verhalen en reviews beter vinden.

Yoast kent inmiddels 10+ miljoen gebruikers en is daarmee een zeer belangrijke speler in de wereld van de websitebouwers. Met deze investering kan WordProof ook doorgroeien binnen deze wereld. Bovendien kunnen de twee elkaar in technologie versterken. Bijvoorbeeld door te helpen om nep nieuws en plagiaat te bestrijden. En daar heb jij als internetgebruiker dan weer heel veel aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.