Bitcoin
Dennis van Dijk
Dennis van Dijk

Advertorial: Cryptokopen.nl – Vind de Goedkoopste Bitcoins

CryptoKopen.nl is een website waar jij binnen één oogopslag alle Nederlandse cryptocurrency brokers vergelijkt. Zo vind jij altijd de goedkoopste Bitcoins.

Waarvoor gebruik je Cryptokopen.nl?

Op cryptokopen.nl kun je verschillende Nederlandse cryptocurrency brokers vergelijken. Hierdoor kun je de goedkoopste Bitcoin aanbieder in Nederland vinden. Hiernaast kun je echter nog andere belangrijke informatie vinden over heel veel verschillende cryptocurrencies, zoals:

 • Bitcoin (BTC)
 • Ethereum (ETH)
 • Ripple (XRP)
 • Bitcoin Cash (BCH)
 • Litecoin (LTC)
 • Verge (XVG)
 • en meer…

De data van meer dan 1500 cryptocurrencies worden verzameld en verwerkt op Cryptokopen.nl. Daardoor vind je altijd up-to-date koersen en overige informatie. Wil je graag inside informatie of een technische uitleg over een bepaalde cryptocoin? Op elke cryptocurrency pagina vind je de volgende belangrijke informatie:

 • De officiële whitepaper;
 • De Reddit pagina;
 • De Youtube pagina;
 • De Social media;
 • De officiële website;
 • Actueel cryptocurrency nieuws.

Naast de algemene informatie die je kunt vinden op de website zorgt Cryptokopen.nl dagelijks voor actueel cryptocurrency nieuws. Zo houd je altijd bij wanneer jij het best kunt investeren in een bepaalde crypto. Naast nieuws en informatie beschikt de website over een ICO kalender. Hier zie je aankomende en actieve ICO’s. Zo spot jij misschien wel de nieuwe Bitcoin.

Cryptocurrency exchanges vergelijken met CryptoKopen.nl

Ook wordt er een overzicht van de grootste cryptocurrency-exchanges laten zien op de website van CryptoKopen.nl. Hierin kun je het trading-volume, het munten-aantal van de crypto-exchange, de trading-paren, Alexa rank, de prijs van de cryptocurrency en een link naar de officiële website weergegeven in dit overzicht. Dit overzicht is te zien in onderstaande afbeelding.

CryptoKopen.nl gebruiken om cryptocurrency aan te schaffen

Bitcoins en/of andere cryptocurrencies kun je op erg veel manieren aanschaffen. Hierdoor is er vaak verwarring voor de nieuwkomers. Hierdoor kun je op CryptoKopen.nl in een eenvoudig overzicht kijken waar je op dat moment de goedkoopste Bitcoins of andere cryptocurrency kunt kopen.

Hoeveel zijn jouw cryptocurrencies waard?

Cryptokopen heeft een unieke cryptocurrency calculator ontwikkeld. Op elke unieke pagina van een crypto token kun je gebruik maken van deze widget. Het enige wat je hoeft te doen is het aantal tokens dat je bezit in te vullen. Als je dit hebt gedaan berekent de calculator hoeveel deze tokens in euro’s waard zijn. Dit gebeurt altijd met de huidige crypto koersen.

Waarom je moet kiezen voor Cryptokopen.nl

De handige tool van Cryptokopen.nl laat jou in 1 overzicht zien waar jij Bitcoins kunt kopen voor de laagste prijs. Hierdoor hoef je geen lange zoektocht te starten om de goedkoopste Bitcoin(s) aan te schaffen.

Cryptokopen.nl is veel meer dan een vergelijkingswebsite. De grote hoeveelheid aan informatie die de website jou aanbiedt helpt jou bij de aankoop van je (eerste) Bitcoin(s) of een andere cryptocurrency naar keuze. Dit door een handleiding aan te bieden die beschrijven hoe je cryptocurrency kunt kopen, of hoe jij je (net) gekochte cryptocurrency op een handige manier kunt opslaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.