Peter Willemse beoordeelde namens GadgetGear de Bluelounge Kii met 4 sterren.

The Good
  • Innovatief design
  • Ideaal voor onderweg
  • Klein formaat
The Bad
  • Gaat lastig in en uit elkaar
  • Opladen moet altijd liggend

Bluelounge Kii kopen
→ Check de laagste prijs bij Bol.com

We hebben het allemaal wel eens gehad, met een lege batterij van je mobiel en geen oplader. Die opladers nemen we vaak liever niet mee vanwege dat gedoe met het lange snoer, waardoor het snel een puinhoop in je tas of koffer wordt. Een slimme USB-naar-smartphoneconnector is dus de meest praktische oplossing. BlueLounge heeft de Kii ontwikkeld om gemakkelijk je mobiel op te laden en bestandsoverdrachten te doen!

Unboxing

De Kii (uitgesproken: Key) zit keurig verpakt in een kleine verpakking. Deze is erg leuk vorm gegeven, want je kan het doosje van boven open maken, én ook aan de zijkant. Bij het openen van de zijkant wordt direct duidelijk wat er zich in het doosje bevind en hoe het werkt. Handig! Via de bovenkant kan de inhoud er uit worden gehaald en de losse onderdelen zitten netjes apart van elkaar verpakt. Dat geeft direct de mogelijkheid om alles goed te bekijken en vervolgens in elkaar te klikken.

Design

Zoals de naam als verklapt heeft de oplader dezelfde vorm als van een sleutel. Erg innovatief én handig, want je bevestigd het apparaatje aan de bij geleverde ring, en vervolgens aan de huissleutels. Die vergeet je niet zo snel, dus heb je op deze manier dus ook altijd een oplader bij de hand. Verder is de Kii in een mat zwarte kleur gedompeld waardoor het een mooie look krijgt.

Gebruik

Wat me opviel tijdens het eerste gebruik was dat het micro-usb gedeelte erg lastig in de behuizing te krijgen is. Maar na een paar keer los genakkt te hebben werd dat al iets gemakkelijker. Verder is het behoorlijk straightfoward. Steek hem in je Laptop of Tablet, sluit je mobiel er ook op aan en VOILA! Simpel, maar erg doeltreffend dus!

Conclusie BlueLounge Kii

Met de BlueLounge Kii heb je altijd een oplader bij de hand. Sluit je smartphone of tablet met Micro-USB aan op de USB-poort van je Laptop/MacBook en je kunt ze opladen en/of synchroniseren. Echt een uitkomst voor mee naar het werk, school of op reis. De BlueLounge Kii bevestig je eenvoudig aan je sleutelhanger waardoor je deze altijd bij je hebt. Een oplaadkabel blijft wel eens per ongeluk in het stopcontact zitten. Is mij meerdere keren overkomen! Dit maakt niet meer uit, want als je huissleutels niet vergeet heb je de Kii ook bij je. En dat is dus echt super handig!

Bluelounge Kii kopen
→ Check de laagste prijs bij Bol.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.