Logo GadgetGear.nl
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

G-RO is dé slimme koffer

iedereen die regelmatig op korte tripjes gaat kent het belang van een goede koffer voor de handbagage. De G-RO zou dan maar zo de nieuwe standaard kunnen zetten, want deze koffer is wel heel slim opgezet.

Het verhaal van de G-RO begint met het exterieur waar we meteen al grote wielen zitten die ieder stoeprandje aankunnen. Daarnaast is er gebruik gemaakt van polymeer panelen die klappen op kunnen vangen als je de koffer toch een keer moet inchecken. Daarnaast zijn de stoffen delen van stevig nylon en is er gekozen voor stevige YKK ritsen. De onderkant is waterdicht gemaakt.

Er is een tabletstandaard ingebouwd evenals een 23.000mAh accu met twee USB laadpoorten. In de G-RO is genoeg ruimte voor een 15 inch notebook en tablet. Er zit een GPS locatietracker in evenals een nabijheidsensor.

Beschikbaarheid

De G-RO staat nu op Kickstarter voor $279.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.