MWC: Archos duikt in de crypto munten met eigen hardware wallet

Terwijl we hier op de redactie de eerste hardware wallets van Trezor en Ledger aan het ontleden zijn, verschijnt het eerste echte merk aan de horizon. Archos stort zich op de markt voor hardware wallets om bitcoins en andere virtuele valuta mee op te slaan.

Hardware wallets zijn enorm belangrijk voor de veiligheid van crypto valuta. Ze laten het toe valuta offline op te slaan zodat hackers er, in theorie, niet bij kunnen. Het is een markt gedomineerd door kleine specialisten, maar Archos lijkt het slim aan te pakken.

Het Franse merk werkt voor haar Safe-T samen met het eveneens Franse DomRaider Group. Daarnaast heeft Archos met andere beveiligingsbedrijven samengewerkt om de hardwarewallet te beveiligen. Er ligt zelfs een complete roadmap voor een veilige handelsinfrastructuur achter de Archos Safe-T. Als Archos dat waar weet te maken, zou dit weleens een hele populaire wallet kunnen worden.

De ARCHOS Safe-T mini is compatibel met Electrum, Ethereum, GreenAddress/Greenbits, MyCrypto en Mycelium. Het ondersteunt Bitcoin, Bitcoin Cash, Dash, Litecoin, Zcash en meer.

Beschikbaarheid

De Archos Safe-T ligt vanaf juni in de winkel voor €49,99 en dat is ook nog eens enorm goedkoop voor een hardware wallet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder

Arjan Olsder