Lenovo Yoga Tab 13
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

MWC: Lenovo werkt aan diepe samenwerking met Motorola

Tot nu toe zijn slechts enkele merken in staat geweest om een echte hardware bubbel te maken waar je als consument in wilt zitten. Dat zijn Apple, Samsung en Huawei. Hoewel die laatste met haar smartphones vrijwel uit onze markt is verdwenen. Nu gaat ook Lenovo met haar Motorola proberen om ook een diepere integratie te leveren en zo een ecosysteem te bouwen waar je als gebruiker echt in wilt zitten.

Het platform van Lenovo en Motorola gaat Smart Connect heten en laat het toe dat je telefoon, tablet en laptop als een kunt gebruiken. Notificaties en gesprekken worden gesynchroniseerd en ook het verplaatsen van bestanden moet vlot en gemakkelijk verlopen. In tegenstelling tot Samsung, gaat Lenovo de Smart Connect app wel via de formele app stores voor Windows en Android.

Lenovo gaat Smart Connect de komende maanden uitrollen over haar eigen hardware. In hoeverre Lenovo de samenwerking met TV makers en andere fabrikanten gaat opzoeken, is nog onbekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.