CES: Linksys presenteert goedkopere Velop WiFi mesh routers

Vorig jaar introduceerde Linksys haar Velop ssyteem. Één van de eerste mesh oplossingen voor in huis en met succes getest door onze Jeroen. Het grootste nadeel is dat iedere node echt alle hardware bevat waardoor uitbreiding relatief duur is. Nieuwe nodes lossen dit op.

Linksys heeft nu dual-band nodes geïntroduceerd. Met deze goedkopere nodes kun je goedkoper jouw Velop netwerk uitbreiden. Uiteraard heeft tri-band de nodige voordelen doordat langzame 5GHz producten in huis (met name smart home producten) worden gegroepeerd terwijl snellere 5GHz producten (smartphones, TV’s etc) lekker op snelheid blijven.

Naast deze nieuwe hardware komen er ook vele software vernieuwingen die Linksys groepeert onder Intelligent Mesh. Van installatie vanaf de smartphone tot het zelfstandig bijhouden van firmware updates.

Linksys Velop kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Linksys Velop kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl