GadgetGear.nl

CES: Linksys presenteert goedkopere Velop WiFi mesh routers

Vorig jaar introduceerde Linksys haar Velop ssyteem. Één van de eerste mesh oplossingen voor in huis en met succes getest door onze Jeroen. Het grootste nadeel is dat iedere node echt alle hardware bevat waardoor uitbreiding relatief duur is. Nieuwe nodes lossen dit op.

Linksys heeft nu dual-band nodes geïntroduceerd. Met deze goedkopere nodes kun je goedkoper jouw Velop netwerk uitbreiden. Uiteraard heeft tri-band de nodige voordelen doordat langzame 5GHz producten in huis (met name smart home producten) worden gegroepeerd terwijl snellere 5GHz producten (smartphones, TV’s etc) lekker op snelheid blijven.

Naast deze nieuwe hardware komen er ook vele software vernieuwingen die Linksys groepeert onder Intelligent Mesh. Van installatie vanaf de smartphone tot het zelfstandig bijhouden van firmware updates.

kopen
→ Check de prijs bij Bol.com
→ Check de prijs bij CoolBlue.nl

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten