CES: JBL introduceert de Xtreme 2 bluetooth speaker

JBL Xtreme 2 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Ooit was de JBL Xtreme een hele heftige bluetooth speaker, maar hij verbleekte na de release van de JBL Boombox vorig jaar. Dit jaar is de speaker terug. Volledig gereviseerd, maar nog steeds wat minder Xtreme dan haar grote broer.

De JBL Xtreme 2 heeft compleet nieuwe 3D bass radiatoren gekregen die een veel stoerder uiterlijk hebben dan de strakke platen van het origineel. Daarnaast zijn ook de drivers van een upgrade voorzien om zo een net wat strakker geluid neer te zetten. De accuduur ligt met deze nieuwe configuratie op 15 uur.

Erg comfortabel is dat je de JBL Xtreme 2 nu kunt opladen met een USB kabel. Bovendien is hij voorzien van JBL Connect+ waardoor de Xtreme aan andere JBL speakers te koppelen is, maar ook twee gebruikers tegelijk verbonden kunnen zijn met de speaker.

Opnieuw is de behuizing IPX7 waterdicht, dus hij mag mee naar het strand. Er zit een flessenopener aan de draagriem, mocht je toevallig bij een koud biertje in de buurt staan.

Beschikbaarheid

De JBL Xtreme 2 ligt vanaf het voorjaar in de winkel voor €299.

JBL Xtreme 2 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram