Ah, de Boombox. Het stijlicoon van rappers uit de jaren 80. Een enorme radio met speakers op de schouders en zo mixtapes afdraaien terwijl je als grote jongen op een veel te klein fietsje door de Ghetto’s van New York rijdt. En de schouderpijn, die hoorde er gewoon bij. Anno 2017 kan dat anders en zien we de introductie van de JBL Boombox.

De nieuwe Boombox van Samsung’s JBL is een flinke klap kleiner dan de grote radio’s van toen en ziet er ook een stuk moderner uit. Met 5,25 kilo is het gewicht ook een stuk minder. Als je de batterijen van de jaren 80 meetelt. Verder waren de boomboxen van toen toch vooral van zo dun mogelijk plastic en ander materiaal gemaakt.

Toch is de JBL Boombox met een breedte van 50CM nog steeds een flinke jongen voor op de schouder en met 20.000mAh kun je ongeveer 24 uur door voor het weer aan de lader moet. Tenzij je er ook jouw eigen gadgets mee gaat laden. Dat kan ook namelijk. De JBL Boombox is IPX7 waterdicht, dus is ook prima voor jouw eigen raindance. Met JBL Connect+ is net mogelijk deze met ruim 100 andere JBL+ speakers te verbinden en zo nog meer volume neer te zetten.

Beschikbaarheid

JBL brengt de zwarte uitvoering naar Nederland voor €499.

kopen
→ Check de laagste prijs bij Bol.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.