GadgetGear.nl

Lytro geeft consumenten de vinger

Lytro stopt ermee. Lytro lijkt het zat. Het merk werd wereldwijd beroemd om haar lichtveld camera’s. Onze review van het eerste model in 2013 was positief, al waren de foto’s erg klein en was er enorme afhankelijkheid van het online platform van Lytro. Dit platform gaat er nu uit.

Lytro heeft twee jaar geleden zichzelf opnieuw gepositioneerd als een merk dat zich richt op de wereld van de filmindustrie en VR. Het is gestopt met het produceren van camera’s voor consumenten. Per 30 november van dit jaar heeft Lytro besloten de stekker uit haar servers te trekken. Die kosten immers geld terwijl er geen geld meer binnenkomt uit verkopen van de hardware. Als gebruiker is het hierdoor niet langer mogelijk om de lichtveld foto’s online te laten zien.

De desktop software blijft werken, dus daar kun je de lichtveld foto’s nog wel op bewonderen, maar online zit het erop. Wil je de foto’s online laten zien, moet je ze exporteren naar een filmpje of gewoon een platte foto. In dat laatste geval hou je erg weinig megapixels over.

kopen
→ Check de prijs bij Bol.com

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten