Het is Android mede-oprichter Andy Rubin niet gelukt. Met zijn Essential Phone bouwde hij de Android smartphone met de meest smalle inkeping ooit. Enkel voor de camera. Nu lijkt het doek te vallen voor de smartphone.

Het lijkt Essential niet gelukt te zijn de Essential Phone te verkopen in een volume dat interessant is voor het bedrijf. Hoewel het merk een fanbase heeft opgebouwd, is het toestel buiten de VS lastig te krijgen. Daarnaast moet het merk nog bekendheid krijgen buiten de tech scene. Dat het bedrijf hier niet in is geslaagd, is opvallend. Andy Rubin bedacht ooit Android. Op basis daarvan waren de verwachtingen van het jonge merk erg hoog.

Het merk heeft nu haar smartphone tak in de etalage gezet, maar stopt niet. Het bedrijf Essential lijkt zich nu op de markt voor smart home producten te storten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.