Enkele jaren geleden introduceerde Valve de Steam Link. Een handig kastje waarmee games moeiteloos op TV konden worden gespeeld. Daar stopt Valve nu mee.

Het kastje is in de EU al uitverkocht en ook in de VS zit het er qua voorraden bijna op. In plaats van hardware te bouwen voor het streamen, legt Valve de focus op de Steam Link apps. Daarmee kun je ook games streamen naar Android en andere apparaten. Alleen iOS gebruikers vallen buiten de boot.

Steam Link werkt op basis van de Steam store en dat is tegen het zere been van Apple. Apple weigert de Steam Link app sinds mei dit jaar. Valve en Apple zijn wel in overleg, maar hebben nog geen oplossing gevonden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.