IFA: B&O Introduceert haar BeoLab 50 Hi-Fi speakerset

Bang & Olufsen heeft tijdens de IFA haar nieuwste Hi-Fi speakers laten zien en horen. Hete gaat om de nieuwe Bang & Olufsen BeoLab 50 speakerset. Een speaker waarbij ook het ontwerp een belangrijke rol speelt.

Zo lijkt de speaker door de gekozen voet te zweven en is er gekozen voor zachte vormen dat het materiaalgebruik beter naar voren laat komen. Zo is de behuizing opgebouwd met eikenhout en zilver gepolijste aluminium delen.

Van Bang & Olufsen mag je natuurlijk een stukje high-end technologie verwachten en ook dat is aanwezig in de BeoLab 50. Zo zit er een microfoon in waarmee de speakers de akoestische eigenschappen van de ruimte blijven scannen en het geluid aanpassen. Bovenop zit ook de B&O Acoustic Lens die geluid breed of juist smal kan verspreiden om zo de geluidsbeleving te optimaliseren. Deze lens is gemotoriseerd en komt naar boven wanneer de speakers worden aangezet. Alles is in te stellen via een speciale app.

Beschikbaarheid

De Bang & Olufsen BeoLAb 50 gaat €26.590 kosten, per set.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram