We zitten er al jaren op te wachten, de eerste echt slimme spiegel. Voor in de badkamer, of gewoon in de gang, het maakt niet uit. De spiegelindustrie lijkt er moeite mee te hebben om zoiets te produceren, dus zijn er op internet legio tips om zelf iets te maken.

Maar wat als je toch iets wilt kopen? Dan is er nu de Dirror L uit Duitsland. Een spiegel in een houten lijst met daarachter een display. De spiegel is uiteraard half doorlatend. Staat het display uit, zie je gewoon het spiegelbeeld. Staat het display aan, dan schijnt de content op het scherm door de spiegel heen. De hele spiegel is één groot touchscreen, dus een magneet voor vette vingers.

Bij veel slimme spiegels is het idee dat je deze niet hoeft aan te raken. Ze laten meteen al de belangrijkste data zien of werken met een andere manier van input ontvangen. De keuze voor een touchscreen geeft dus veel vrijheid, maar je legt er al snel een poetsdoekje naast.

Toch is het in dit geval vrijwel essentieel. De Dirror L is namelijk een complete Windows 10 computer. Het idee er achter is dat je hem actief kunt gebruiken om bijvoorbeeld het internet op te gaan of een filmpje te bekijken. To much? Dat hangt van jouw gebruik af. De spiegel kost in ieder geval €2.170.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.