Gelekt: Samsung Galaxy Book S Laptop

In 2014 stopte Samsung in Nederland met de handel in laptops. Het was niet meer zo heel zinvol. Vandaag lekte de Samsung Galaxy Book S. Een toch wel heel strak laptopje.

Het is Evan Blass die de eerste beelden van de Samsung Galaxy Book S wist te lekken. Een laptop die weleens iets heel bijzonders zou kunnen betekenen voor de industrie. Het gerucht gaat namelijk dat de laptop draait op een Qualcomm Snapdragon chipset. Dezelfde chipset die in veel tablets en smartphones zit.

Echt serieuze laptops met Qualcomm chipsets zijn er eigenlijk nog niet. Het is nu een markt gedomineerd door Intel, maar waar ook AMD aan populariteit begint te winnen. Met de aantallen die Samsung weg zou kunnen zetten, gaat ook Qualcomm aan het marktaandeel van Intel knagen.

Hoewel de Foto's Windows 10 niet heel duidelijk laten zien, zien we wel een Windows toets op het toetsenbord van de Samsung Galaxy Book S. We zien een groot touchpad, zoals we dit ook zien bij de Apple MacBook Pro en de Huawei MateBook series. Net als bij die merken, lijkt Samsung alleen USB-C en een 3,5mm audio aansluiting te gebruiken om de laptop zo slank mogelijk te houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram